сряда, 26 януари 2011 г.

Психо...Доктор Психо

Доктор Психо, сама по себе си, е институция. Някои от вас я познават, други само са чували за нея, трети са се лекували при нея, а четвърти просто са се наслаждавали на времето, изкарано в нейната компания. За мен тя, освен многоуважавана духовна лечителка, е и свързващото звено в моята връзка с Вселенската. Затова аз я помолих да ми гостува с някои нейни публикации, които не са нови, но пък са изключително съзидателни и образователни, естествено всичко това с разрешението на вездесъщата вдъхновителка на самата Доктор, позната още под името Муза. Първия материал, който аз подбрах, е моят любим, а и нещо като апотеоз на самата Доктор. Публикувам го в непазарно за тематиката му време, за да избегна всякакви спекулации относно материалната му насоченост.


Доктор Психо и коледните лесбо подаръци: Топ 10!

Въпреки че Църквата ни отрича и иска да ни конвертне в „правата” сексуалност, все пак и ние празнуваме светлия празник. Успокоителното е, че се оказва, че сме объркали православната дата и дори и най-праведните са живяли в грях! И така, Коледа наближава, а с това и треската какво да подарим на любимата или мечтаната възлюбена, за да е празникът наистина празник. Ето няколко свежо-банални идеи, които ще направят празника ви или прекрасен, или ужасен, но със сигурност запомнящ се.

1. Любимото на всички ни двойно лесбийско дилдо. Най- хубавото при него е, че освен по предназначение, т.е. секс, перфектно може да се прилага и за бой, поради специфичната си бухалкоподобна форма и особената си гъвкавост, която наподобява камшичен ефект. Така да се каже боят и ебането вървят ръка за ръка (вместо сръбската музика все пак препоръчвам прочувствени коледни песни). Трябва да имате предвид, че този подарък не е особено подходящ за по- стеснителни девойки и понякога предизвиква ефект на разплакване…какво лошо, ще кажа аз! 

Къде: Най- близкия секс- шоп, всички добри онлайн секс магазини.
Колко: между 45 и 60 лева, в зависимост от надценката.

2. Снежанка- да, Снежанка от плът и кръв, която да изпълни всички коледни желания на скъпата, а защо не и на двете ви. Какво по- хубаво от споделен подарък! А това е и прекрасен начин да покажете, че сте много оупънмайндет човек, една истинска куул лесбийка. Предупрежденията тук са две-първо, Снежанка Е доста светлокожа и НЕ стопира на Околовръстното и, второ, оглеждайте се да не води със себе си седемте джуджета, защото всички знаем колко неприятно би се получило.
Къде: стриптийз барове, тайни квартални бардаци.
Колко: между 100 и 500 лева, в зависимост от желанията, натовареността и хигиената.


3.   За дамите с по- голям апетит предлагам сладка вкусотия. Малко е банално, но все пак върши работа, а и вдига нивото на ендорфин в кръвта, което води след себе си само хубави неща. Баналните шоколадови бонбони могат да бъдат прекрасно поднесени на специалното място, но аз препоръчвам леко дуалистично нестандартно удоволствие. Прекрасният арменски десерт, наречен „Сладък салам” , би могъл артистично да бъде напъхан на интимно място, а след репликата „Лапай салама!” , тя сама ще се сети какво да прави. Хайде, признайте си, всяка лесбийка тайничко си мечтае за хетеро приключение, а на Коледа стават чудеса!
Къде: кулинарни магазини, арменски ресторанти (опция е баба арменка).
Колко: нямам представа, постя.

4. „ Романтична” лесбо екскурзия в… Сливенския затвор с осигурен местен гид. Това е невероятно изживяване, независимо дали ще отидете двете, или ще изпратите любимата сама. Екзотичните изживявания са сигурни, а романтиката е гарантирана от факта, че осветлението автоматично се гаси в 9 вечерта, а какво се случва след това? Историята мълчи. Хубавото е, че от туроператорската агенция предлагат програма ол инклузив. Не трябва да се забравя офертата „Ласт минет”, която обхваща и новогодишните празници.
Къде: Сливенския затвор, както и по-добрите затвори в татковината.
Колко: Има- няма, една-две откраднати кокошки, но само докато криминализират хомосексуалността.

5. За изключителни романтички и поетични души идва предложението за поезията на Сафо, но в оригинал. Хубавото е, че можете да излъжете, че говорите старогръцки и да й „почетете” поезия. Това е наистина турбо-романтика. Макар и да не разбира нищо от казаното, гаранция, че вашата приятелка ще изпълни всичките ви фантазии, дори и изказаните на старогръцки.
Къде: Славейков, естествено.
Колко: Ей сега ще питам колегата.

6. Самобръсначка, позната по различните краища на родината и като „Бикче” или „Жилетче” Далеч съм от мисълта, че всички БГ лесбийки са от големите градове или пък поддържат перфектна гладкост. Както се казва, жените от селата също го желаят, а стандартът ни на живот не позволява козметичен салон във всяко село или малко градче, така че това е перфектен дар за мекота и взаимно удоволствие. Мустаци, бакенбарди, крака, триъгълник, многоъгълник, гърди, всички геометрични форми са овладяни! Важното е, че резултатът ще е перфектен поне за един ден (празничния).
Къде: Най-близкия мини-маркет.
Колко: Между 0.50 и 2 лева.

7. Торбичка снежен прах „ Празнично настроение”. Чудили сте се защо приказните герои са толкова усмихнати? Това е ключът към приказното добро настроение на Дядо Коледа, Снежанка, Рудолф, Седемте джуджета, както и всички други принцеси, принцове, зайчета, мечета, котенца и т.н. Хубавото на празничната торбичка е, че съдържанието й абсолютно подхожда на сезона, заради алюзията с белия пухкав сняг. След посипването с гореупоменатия прашец, възлюбената ще се почувства като най- приказната от приказните героини, дет се вика, Пепеляшка прахта ще й диша, а на Спящата красавица ще й се прииска да не се е събуждала. Трябва обаче да се внимава! Не подарявайте торбичката на служителки на реда! Също така МНЗ предупреждава, че прекомерната употреба на съдържанието може да доведе до необратими последици!
Къде: Някъде по кварталните ъгли.
Колко: 100-180 лв./гр. в зависимост от количеството.

8. Пълна колекция на 6-те сезона на The L Word. Естествено свалени от Замунда и записани на едно DVD, за да не се охарчим за прекалено много дискове. Изглеждането на всичките 6 сезона ще отнеме поне цял празничен уикенд, но вие така или иначе сте ги гледали поне 6-7 пъти, така че ще можете да се отдадете на палави забавления, докато Шейн разбива сърцето на поредната девойчица. В краен случай ще свивате сърми и ще точите кори за баница под акомпанимента на Betty. 
Къде: Замундата.
Колко: Поне една такса за интернет + около 80 ст. за DVD. 


9. Котенце- това е най- страхотният подарък! Малко, сладко, пуфкаво, живо, мявчещо котенце. Способно е да просълзи дори и най-закоравелите лесбийки и същите да изпаднат в празнично умиление.  Поднесено с реплика от рода на „Когато го галиш си мисли за мойто коте!” кърти мивки и сърца. След ритуала по подаряването, многоредието сълзи и сополи, естествено зарежете животинката в другата стая и услужливо поднесете собственото си, жадно за ласки, коте (освен ако не сте се намерили две зоофилки).
Къде: Навсякъде по улиците, както и зоомагазините.
Колко: Между безплатно и 500 лв., в зависимост от желанието.

10. Участие в професионален порно филм. Ето това е истински подарък за ценители! Всяка жена е малко или много суетна, а какво по-хубаво за самочувствието от един професионално направен порно филм с изискан грим, осветление, режисура и професионални порно актьори. Ще се наслаждавате да гледате партньорката си във възбуждащи сексуални ситуации, а самата тя ще се почувства желана и обичана, освен това, след разпространението на филма, ще има възможността да стане розова мечта за широк кръг зрители, а може и да позакрепите семейния бюджет с допълнителни ангажименти, все пак сме в криза. Срещу допълнително заплащане вие също може да се включите в снимките, а сценариите са безброй. Предлага се каталог, от който можете да изберете по свой вкус.
Къде: На лично съобщение до Доктор.
Колко: По договаряне.


**** БОНУС ПОДАРЪК****: Независимо от повода, сезона, настроението и отношението, препоръчвам като перфектния подарък блистер XANAX. Който е опитвал, знае защо.
Къде: в аптеките, но, за съжаление, срещу зелена рецепта.
Колко: около 10 лв. за кутия.
 



1 коментар: