неделя, 9 септември 2012 г.

Ръководство по (лесбо) драматизъм

КРАТКО ВЪВЕДЕНИЕ (С ЕЛЕМЕНТИ НА ОБЯСНЕНИЕ): Съвсем независими източници, запознати с емоционално-творческия глад, който е обзел голяма част от пациентко-почитателките и бившо-настоящо-бъдещи интимни приятелки на Доктор, искат да ви уведомят, че долупубликуваният материал е архивен, но все още актуален и много ценен. Самата тя ви праща поздрави и съвсем скоро ще напише автобиографичен дневник на събитията от последната година, поради които не успяваше да ви обърне подобаващо внимание (освен на някои от вас). И поради слуховете, ширещи се из обществените слоеве, както и из жълтите вестници и тигри на родната преса- НЕ, Доктор отказа участието във ВИЙП БРАДЪР ("защо, по дяволите е брадър, а не систър" - цитираме я).

ЕТО:

Всеизвестен и общественодостоятелен факт е, че лесбийките сме драматични и най-вече-трябва да бъдем драматични. Най-малкото, за да можем да сме продуктивни в творческо отношение, тъй като всяка уважаваща себе си лес трябва да се занимава с нещо творческо и да бъде творец в собствения си драматичен любовен път. Какво по-хубаво и вдъхновяващо би могло да има за всяка една от нас, ако това не е несподелената любов, а за да се има такава е нужен талант и постоянство, защото щастливата връзка и любовната споделеност дебнат подло иззад най-неподозираните ъгли на пространството. С умели финтове и предварително подготвени тактики, всяка една от нас трябва успешно да подготви творческия си път, белязан от душевните си, а защо не и физически, страдания. Затова аз, като най-добра приятелка на лесбийките и техен офоциален психо-консултант, предлагам на вашето внимание няколко безотказни стъпки за неуспешна връзка (въпреки че в повечето случаи до такава изобщо не се стига).
Много важна и основополагаща първа крачка е да се подбере подходящ обект, или по-скоро неподходящ, но подходящ за нашите цели, а именно постигане на сублимен болезнен драматизъм. Има няколко безотказни положения, които ви гарантират неуспех. Вариантите са разнообразни: - подбирате заклета хетерка, в която се влюбвате безнадеждно (особен бонус е ако тя дори не ви познава) ; - друг класически вариант са обвързаните лесбийки, които са щастливи с гаджето си и не искат да се разделят, но сякаш нещо все не им достига във връзката им; - трети доста безперспективен и следователно подходящ за нас вариант, е подбирането на някоя дама, която абсолютно безапелационно е споделила с вас факта, че не ви харесва, но вие смятате, че с времето "ще й дойде акълът в главата" (и вашата уста между краката й).
Невероятно постижение, достойно за последващ го драматичен роман и то трилогия, е да комбинирате и трите варианта, което ще ви спечели моето уважение за вечни времена, както и ще ви гарантира лесбо-драматичен бестселър и милиони почитателки, които ще ви предложат приятелското си рамо. Всички знаем, че от приятелско рамо смисъл няма и е по-добре да се предложи някой приятелски пръст, а защо не и два, но това е друга тема, която тук само бегло засягам.
Продължавам с втората крачка по пътя ви към творчески лесбо връх, а това е поведението ви спрямо обекта на вашия неуспешен любовен напън. Много важно е да имате ясно структурирана линия на поведение, която се ръководи от мотото "Обсебвай и не се отделяй". Ще обясня наколко принципни положения в зависимост от конкретната конюнктура (която силно искам да напиша без второ н-ъ). В случай, че обектът на вашата нещастна любов не ви познава и не можете да й изпращатепостоянно мили смс-и или пък да й звъните, единственото продуктивно решение е да проучите графика й и "слачайно да я засичате навсякъде". Засичайте я пред дома й в конкретните часове, в които излиза ситрин, прибира се вечер, в любимите й заведения, проучете любимите й марки бельо, кренвирши, парфюм и всичко останало. Няма начин в един момент тя да не започне да забелязва, че се засичате прекалено често и да не реши, че това е знак от съдбата. Тук има и едно допълнително условие-дори и да не се познавате, все пак можете да намерите от някъде телефона й и да започнете да й изпращате еротични, любовни, мили или каквито си искате още смс-и, също така може да й дишате тежко в слушалката, или да й пратите ммс с цветето си. При това положение има голяма вероятност тя да ви помисли за психопатка и да потърси съдействие от органите на реда, което да доведе до ограничителна заповед. Това е и големият бонус, който може да получите в тази ситуация, защото какво по-драматично, ъндърграунд и антиобществено може да има, от това властта да ви е забранила да се доближавате до любимата. Това може да е творческа храна поне за няколко разказа, допълнени с поеми. За по-сигурен резултат препоръчвам някои от смс-ите да съдържат ясно послание, че я виждате в момента, като например: "Така красива си, когато отключваш входната врата!". Разбира се изпратен, докато тя отключва входната врата. "Моля те, вдигни щорите, за да мога да се насладя на съвършения ти профил!", "Как може да купуваш Карнобатска мастика вместо Пещера, мислех те за по-възвишена!"- докато е в магазина. "Препоръчвам ти ОБ вместо Паломита" - докато й ровиш в боклука. Шансът за неуспех е 98%, но винаги остават едни 2% по-психарски настроени и от вас, които може да започнат да ви отговарят на смс-ите и дори да започнете връзка...със секс. Не се притеснявайте и не губете силата на духа си! И това е поправимо - винаги може да се измисли достатъчно драматична причина за раздяла, която е повод за още творчество, но това е тема на друго проучване.
Трябва да ви предупредя, че светът е пълен със самотни души, които търсят разбиране и винаги има опасност от щастливо и споделено влюбване, което само по себе си е крахът за всяка една лесбо-творческа натура. Затова трябва да се внимава изключително много!
И все пак, за да не ви настройвам прекалено апокалиптично, ще споделя, че има и определени дами, които се вдъхновяват от щастието. За съжаление единственото, което мога да кажа за тях е, че...са фейк!

1 коментар: