вторник, 23 октомври 2012 г.

Хейт история, изглеждаща като любовна такава

Тази леко хладна, но затова пък изключително задушевна и романтична вечер, искам да ви разкажа една история за любовтА, животтА, а може би и още нещо. Значи, имало едно време едно момиче, всъщност е имало и повече момичета, но ще ви разкажа за едно от тях, по-скоро за две. Та тези две момичета, съвсем небиблейски, били, тъй да се каже, в леко интимно сексуални отношения, които се изразявали в спорадични вагинални прониквания, прикрити под/зад лоното на любовта. За това дали любовтТА им е била споделена, не ми се разказва, тъй като споделените любови са изключително досадни, освен ако някой не умре, а другият не страда и не направи поне половин дузина хора нещастни, но все още сме в частта за любовтта, тъй че няма да се отплесвам. Тези две момичета много обикаляли своя град и пийвали тук-там с различни хора, предимно мъже, които пред надеждата да наблюдават неестествените им отношения, щедро ги черпели. Момичетата пиели, не плащали, после си тръгвали, след това се карали коя кого е пипала и кой я е пипал, после плачели, после едната или другата искала да се самоубие, или поне самонарани (защото това е много романтично), а накрая се въвличали в содомизъм. В дългите топли или студени вечери, в зависимост от това как се случи, те се разхождали понякога прегърнати, друг път не. Но в една от по-топлите вечери, в знак на нерушимата си и вечна любов, те залепили едно сърце на една изоставена полицейска вишка, или както там се казва. Както става във всички истории, минало време и нещата между нашите протагонистки отминали, но пък залепеното сърце си стояло подло отдолу на вишката и напомняло за любовтта, която независимо дали е актуална или не, си е сантиментално, а и за да просъществува някаква си лепенка 10ина години на толкова необичайно място си е хубаво. 
Тези дни обаче, анонимни естети решили да облагородят вишката и я боядисали и направили място за срещи. Тъй като аз не ходя по срещи, а те сами идват при мен, одобрявам инициативата, защото съм оупънмайндмейнстрийм, но пък се чудя-дали са запазили това сърце-символ на невъзможния постосоциалистически содомизъм? Скоро ще разбера и ще документирам факта, но се опасявам, че знам отговора.

1 коментар:

  1. Място за срещи звучи като название на някое хипстърско свърталище. На сърцето ще му е по-спокойно под пласт боя отколкото да гледа хипстъри по цял ден.

    ОтговорИзтриване