петък, 9 ноември 2012 г.

Безценните съвети на Доктор (вдъхновени от Космо)

бонжур, мои верни пациенти/клиенти/любовници! днес ще засегна една много болезнена сред лесбо-кликата ни тема, но затова пък ще бъда кратка и съдържателна. забелязали ли сте вирусът на хетеросексуалността, който броди сред щастливите лесбо-двойки...да, и аз! разбирам, че това е драма за всички участници в сексуалното фиаско, така че ще ви дам няколко съвета как да кажете по-безболезнено на приятелката си, че сте хетеро.

1. Поканете мъж в леглото ви (с цел секс) и докато тя очаква, че ще правите тройка, вие просто бъдете само с него без да й обръщате никакво сексуално внимание. Ако не е много досетлива, я помолете да отиде в кухнята да ви направи ободряващи коктейли "за след това".
2. Пращайте й постоянно снимки на голи секси мъже и я питайте настойчиво дали не й се струват страхотни, обяснявайки й какво бихте им причинили, ако ви попаднат в ръчичките. Надявам се да не сте попаднали на непоправима оптимистка, която да сметне, че имате страхотно чувство за хумор, несхващайки намека.
3. Купувайте изключително храни с фалическа форма като задължително не ги нарязвате/настъргвате, а примижвайки от удоволствие, ги облизвате/осмуквате! 
4. Обяснете й, че сякаш от известно време нещо във връзката ви не достига...и това е един фалос...нейният!
5. Поканете любовника си-мъж да живее с вас, но на нея кажете, че това ви е пръв братовчед от село, а във вашето село е прието да правиш секс с първите си братовчеди...всеки ден!

Разбира се остава и досадната и съвсем незабавна опция просто да се разплачете и да й кажете, че сте хетеро и това не зависи от вас, но е много по-забавно да кажете, че отивате да се грижите за болната крава на баба си и не искате да я мъчите с толкова досадни занимания, като междувременно сте на едномесечна ваканция с младия си или стар любовник в скъп курорт (съветвам ви да не качвате снимки във фейсбук, защото лесно ще ви разкрият, а ако това се случи, просто кажете, че кравата на баба ви много прилича на мъж, а вие сте по бански, защото е било голяма жега-сещате се глобално затопляне...).

Това е от мен, успех!

Няма коментари:

Публикуване на коментар